• New
Simu от неръждаема стомана пръстени за мъже жени Дъга годеж момичета Сърце двойно пръстен Женски пръстен Вечни пръстени Ежедневен пръстен за жени Минималистични пе?

Simu от неръждаема стомана пръстени за мъже жени Дъга годеж момичета Сърце двойно пръстен Женски пръстен Вечни пръстени Ежедневен пръстен за жени Минималистични персонализирани бижута

Rating 
BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

Можете да го носите юбилеен пръстен, персонализиран пръстен или десен моден пръстен, той е елегантен и стилен, удобен за носене, полиран, точно като истински диамант, но е малка част от него, а неговата лекота улеснява да се чувстваш Можете да го носите юбилеен пръстен, персонализиран пръстен или десен моден пръстен, той е елегантен и стилен, удобен за носене, полиран, точно като истински диамант, но е малка част от него, а неговата лекота улеснява Да се ​​чувстваш. Подаръкът за мъже, жени, момичета, приятелки, двойки и майки. Спецификация : № 6-12 Златни пръстени за женски пръстени за жени с размер 9 пръстена за жени с размер 10. Красив подарък за всеки повод звъни за годежни пръстени за жени за жени сватбени пръстени за жени. Подаръкът за мъже, жени, момичета, приятелки, двойки и майки. Подаръкът за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Свети Валентин. Подаръкът за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Свети Валентин.Спецификация : № 6-12 Design : Този класически стил на стил е различен. Красив подарък за всеки повод дизайн : Този класически стил на стил е различен.

Към свойства

Най-добри оферти в категория