• New
Електрически Пътеводител на Хокинс. Въпроси, отговори и илюстрации; прогресивен курс на обучение за инженери, електротехници, студенти и тези, които желаят да прид?

Електрически Пътеводител на Хокинс. Въпроси, отговори и илюстрации; прогресивен курс на обучение за инженери, електротехници, студенти и тези, които желаят да придобият работни познания по електричество и

Rating 
BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Илюстрациите, индексът, ако има такива, са включени в черно и бяло Тъй като тази книга е препечатана от много стара книга, може да има някои липсващи или погрешни страници, но винаги се опитваме да направим книгата възможно най-пълна. Няма промени в оригиналния текст. Това не е препечатано или разпознато препечатано. Том 7 1915 (1916) автор : Хокинс електрически водач. Въпроси, отговори прогресивен курс на обучение за инженери, електротехници, студенти и тези, които желаят да придобият работни познания за електричеството и неговите приложения; практически трактат, от Хокинс и персонала. Ако има такива, те не са част от книгата. Въпроси, отговори прогресивен курс на обучение за инженери, електротехници, студенти и тези, които желаят да придобият работни познания по електричество и електричество. Ако желаете да поръчате определен обем или всички обеми, можете да се свържете с нас. Страници : 328 Заглавие : електрически Пътеводител на Хокинс. Ако оригиналната книга е публикувана в няколко тома, тогава тази препечатка е само от един том, а не от целия комплект. ДОПЪЛНИТЕЛНИ 10 ДНИ ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ОБРАБОТКА, ТЪЙ КАТО КНИГИТЕ С КОЖЕНА ПОДВЪРЗИЯ СА ИЗЦЯЛО РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ.

Към свойства

Най-добри оферти в категория