• New
в маскара щит апликатор миглни четки за четка за охрана на апликатор пластмасови мигли инструменти Маскара апликатор Ръководство за инструмент за гребен грим гри?

в маскара щит апликатор миглни четки за четка за охрана на апликатор пластмасови мигли инструменти Маскара апликатор Ръководство за инструмент за гребен грим грим

Rating 
BGN 4.34

Налично
Налично за поръчка

- Ръководството за талисмани на миглите е направено от качествена пластмаса, гладка и не лесна за разграждане, може да ви осигури дълго време - Лесно е да нарисувате мигли, да поддържате талисмана да получавате от клепачите си. Поставете охраната на маскара под окото, докато прилагате маскара, за да предотвратите размахвания и капки. Нормалният размер може да се побере за повечето жени и момичета . Ръководството за талисмана на миглите е изработена от качествена пластмаса, гладка и не лесно да се разгради, може да ви осигури за дълго време. - Размер : Около 12x5x2cm . Това ръководство за талисмани на Lash е необходимо за всяка дама. Това е малък предмет и компактен за поставяне в чанта. Ефективно ви помага да усъвършенствате грима си за очи., може да има някои леки разлики в цвета и размера между снимката и действителния елемент. - Намажете миглите с гребена на миглите, за да подредите миглите . - Топъл съвет : Уважаеми купувач, поради ефекта на осветлението, следи яркостта, ръчното измерване и т. - Цвят : както е показано . Ръководството за талисмани на миглите е нов инструмент за грим за горната и долната талисмана на лагрите, който няма да получи маскара по всичките ви клепачи.

Към свойства

Най-добри оферти в категория