• New
Задържан колан за модна верига за жени реколта открит издълбан метален пръстен за талия, регулируем злато закопчалка дълъг колан на талията, верига на тялото на ро?

Задържан колан за модна верига за жени реколта открит издълбан метален пръстен за талия, регулируем злато закопчалка дълъг колан на талията, верига на тялото на роклята

Rating 
BGN 6.93

Налично
Налично за поръчка

Прост дизайн : Изящният отворен издълбан метален пръстен показва моден и грациозен вкус. Незаменяеми аксесоари : Можете да съпоставите перфектно този колан на веригата за чар с всякакви дрехи, които искате, коланът ще се превърне в незаменим аксесоар в гардероба ви. Незаменяеми аксесоари : Можете да съответствате на този колан на веригата за очарование перфектно с всички дрехи, които искате, коланът ще се превърне Рокля, веригата естествено ще падне и ще се люлее с вашето темпо. Той също може да бъде верига на тялото, лъскавата метална верига ще подчертае тена и фигурата ви., той е подходящ за повечето случаи като ежедневно облекло, сватба, парти, събиране или модно събитие. Разширена верига с кръгла висулка, интегрирана в моден елемент. Луксозният цвят на златото и среброто добавя страхотен акцент към вашия тоалет. Прост дизайн : Изящният отворен издълбан метален пръстен показва моден и грациозен вкус. Регулируем размер : Дизайн на затваряне на куки, можете да закрепите колана във всяко положение, което искате, в зависимост от кръста, не е нужно да се притеснявате да смените кръста. Удължена верига с кръгла висулка, интегрирана в моден елемент . Всички поводи : Този най -нов колан за верижна тенденция върви добре с почти всички видове небрежни тоалети като дънки, къси панталони, костюм, риза, рокля, парти и т. Елегантна верига : Когато носите рокля, веригата естествено ще падне и ще се люлее с вашето темпо, което ще ви направи по-елегантни и искрящи, веригата също може да се премине през металния пръстен или колан и да се сгъне в многоредов стил на пискюл, който Ще ви накара да изглеждате по -модерни, когато носите костюм.

Към свойства

Най-добри оферти в категория