• New
Отварачки за бутилки за артрит многофункционален многофункционален буркан неръждаема бутилка може да капачи отвори за отваряне стоманен капак на винта удобна ку?

Отварачки за бутилки за артрит многофункционален многофункционален буркан неръждаема бутилка може да капачи отвори за отваряне стоманен капак на винта удобна кухня , трапезария и бар

Rating 
BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Моля, разрешете грешки от 1-5 мм поради ръчно измерване . Куки за лесен Hanging Material : Неръждаема стомана 1 X може да се отвори.Многофункционалният отвор за консерви е изработен от висококачествена храна SUS304 от неръждаема стомана, която никога не позволява грешки от 1-5 мм поради ръчно измерване.1 x може да се отвори цвят на отваряне на снимки, може да се показва малко по -различен на вашия компютър, тъй Орех и висококачествен! Здравият дизайн и дългите дръжки ви дават повече лост, увеличаване на силата ви и изскачането отваря jars. Устието на отварачката се обсипва със стоманени зъби за захващане на капаците на буркана, прикрепете здраво и сигурно. Идеален за възрастни или такива с артрит .dishwasher лесно за почистване. и високо качество!. идеален за възрастни хора или такива с артрит. Материал : неръждаема стомана.

Към свойства

Най-добри оферти в категория