• New
Удължена Подложка за Мишка, кубчета мрамор игрална подложка за мишка, голяма голяма подложка за Мишка клавиатурна Подложка за бюро с нехлъзгаща се основа и зашит р?

Удължена Подложка за Мишка, кубчета мрамор игрална подложка за мишка, голяма голяма подложка за Мишка клавиатурна Подложка за бюро с нехлъзгаща се основа и зашит ръб за работа, Игра, Офис - 35.5 16

Rating 
BGN 13.86

Налично
Налично за поръчка

Подложката също така е лесна за поддържане като нова, защото е изработена от фина текстурирана, водоустойчива тъкан и гума с висока плътност, която можете да измиете без да се притеснявате12(901 мм х 406 мм х 3 мм), подложката за бюро е достатъчно голяма, за да има мишка, клавиатура за игри и други елементи на бюрото просто да се потопят в работата или игрите ви, без да се притеснявате за досадното движение на подложката за Мишка. Ултра гладка повърхност гладката повърхност и точното движение на мишката подобряват геймърското изживяване. Защитете бюрото си : тази подложка за бюро предпазва работния плот от драскотини, както и от разлята вода, напитки, мастило и друга течност.Ако не сте доволни от нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време и ние ще изпратим нов." Защо Да Изберете Настолна Подложка За Мишка? Водоустойчивият дизайн предотвратява случайни повреди от разлята течност, измиваща се и бързо изсъхваща. Удобна миеща се конструкция, проектирана за оптимална производителност и с зашити ръбове за защита от протриване, тази изключително функционална подложка за Мишка поддържа нисък профил на бюрото ви. Перфектен за игра на стрелци от първо лице и за други компютърни дейности, изискващи допълнителен контрол, като графичен дизайн и редактиране на видео. Технически Детайлидопълнителна Информацияголяма игрална подложка за Мишка оранжева топографска карта линии контур географски компютър компютърна клавиатура настолна Подложка за неплъзгаща се настолна Подложка за домашен офис Игрална работа, 31. Противоплъзгаща гумена основа плътно засенчване естествена гумена основа здраво захващане на работния плот за постоянен контрол.Описание на продукта Подложка за Мишка това е удължена подложка за мишка, която превръща част от бюрото ви в последователно и удобно Компютърно Пространство за игри или работа. Всеки от нашите подложки за Мишка, проектирани с деликатни шарки и перфектна изработка, това не е просто подложка за Мишка, това е по-добър партньор,когато работите, учите или играете. Разширената повърхност дава на китката ви почивка, докато все още правите тази прецизна снимка в играта с удобната, надеждна дебелина 3 мм и голямо плъзгащо се пространство. Високо качество : тази игрална подложка за мишка е изработена от гладък, удобен Полиестер, дъното приема противоплъзгащ естествен каучуков материал, ръбът приема професионална технология за шиене, която гарантира, че няма да се износва, деформация, дегумиране по време на употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория