• New
Веворбранд търговска електрическа месомелачка, 1.14 К. С. и 850В Търговска машина за колбаси, хранителни Мелници от неръждаема стомана за промишлена и домашна употреб?

Веворбранд търговска електрическа месомелачка, 1.14 К. С. и 850В Търговска машина за колбаси, хранителни Мелници от неръждаема стомана за промишлена и домашна употреба, треска

Rating 
BGN 138.66

Налично
Налично за поръчка

Всички аксесоари могат да бъдат старателно измити с топла сапунена вода Подвижна шлифовъчна глава и тава за хранене за по-лесно почистване. Освен 6 мм шлифовъчна плоча, монтирана на машината, ние ви предлагаме и шлифовъчна плоча в 8 мм за грубо или фино смилане. 1 х захранващ прът 【първокласно качество】 - изработен от материал от неръждаема стомана с алуминиево тяло, устойчив на износване и устойчив на ръжда, включително горната тава и остриета. Внимателни детайли таблата от неръждаема стомана и пластмасовият тласкач са включени за удобна употреба. Лесната работа с един бутон с включване / изключване го прави лесен за работа, способен да смила повечето видове месо без досадни стъпки. Също така може да се използва за приготвяне на колбаси с инструментите за производство на колбаси. Характеристики вентилационен дизайн за добро разсейване на топлината. 【Добре проектирани детайли】 - оборудвани с тава за месо, осигуряват идеално място за поддържане на парчета месо под ръка, готови за смилане. Подвижна шлифовъчна глава и тава за хранене значително улесняват почистването на аксесоарите. Подходящ за различни ситуации, включително домашни кухни, хотелски ресторанти и фирмена употреба. 2 х режещо острие. Също така с четири подложки против приплъзване на краката. Подходящ за различни ситуации, включително домашни кухни, хотелски ресторанти и фирмена употреба. Изработена от неръждаема стомана за хранителни цели с алуминиево тяло, тя позволява да се изправи на трудностите на ежедневната употреба. Простата операция ефективно спестява време и енергия. 1 х маса за хранене. В допълнение към месото, може да се използва и за смилане на риба, Чили, зеленчуци и колбаси. 【Мощна производителност】 - с участието на 850 вата мотор, месомелачките могат да достигнат скорост от 190 гр/мин и да смилат приблизително до 122 кг/270 кг месо на час, способни да смилат месото бързо и удобно. С мощния 850-ватов мотор може да смила месото до 122 кг/270 кг на час. СПЕЦИФИКАЦИИ Материал : Неръждаема стомана + алуминиев корпус ефективност : 270 кг / ч мощност : 850 в тегло : 44 кг скорост : 190 об/мин Общ Размер : 14.

Към свойства

Най-добри оферти в категория