• New
Кандо Ръчно упражняване на паяжини за физическа терапия, укрепване на хватката и ръката, пръста, тренировки за съпротивление на китката, преносим размер, късен сво?

Кандо Ръчно упражняване на паяжини за физическа терапия, укрепване на хватката и ръката, пръста, тренировки за съпротивление на китката, преносим размер, късен свободен, 7 диаметър, червен: светлина

Rating 
BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Лесна за промяна на съпротивлението-увеличаване или намаляване на устойчивостта на нашите мрежи Различен цвят за по-забележителна разлика . Нашите мрежи за упражнения на Cando се предлагат в шест цветно кодирани нива на съпротивление за наистина прогресивни лечения. Използвайте мрежата за пръсти, за да изпълнявате гъвкавост, разширение, опозиция, супинация, отвличане, аддукция и пронация удобно и ефективно. Използването на материали без латекс гарантира, че вашето съоръжение, лекари, персонал и пациенти са в безопасност От неблагоприятните ефекти на латексната алергия. Можете лесно да промените съпротивлението, като регулирате позицията на ръката (ите) и дълбочината на поставянето на пръста.Упражнението на Cando Hand Web е ръчна сила, предназначена да помогне на потребителите да подобрят мобилността и функцията в пръстите, ръцете, китките и предмишниците. С ръчни мрежи без латекс можете да запазите фокуса върху вас и възстановяването на вашите пациенти, като предотвратите неблагоприятните ефекти на алергия към латекс. Укрепете ръцете, китките и предмишниците - независимо дали рехабилитирате нараняване или търсите да подобрите мобилността, Wando Hand Web Web може да помогне. Използвайте за практикуване на редица упражнения за огъване и удължаване за укрепване Физикалната терапия упражнява навсякъде, включително по време на работа, във фитнеса и по време на пътуване . Можете да използвате този инструмент, за да се затоплите преди упражнения и да се разтегнете след активност за повишена мобилност в краткосрочен и дългосрочен план. Изберете от два размера : стандартен диаметър 14 "или по -малък диаметър 7 ", който е идеален за пътуване. С нашата опция с ниска прашка , Можете да изпитате предимствата на висококачествен материал, който е супер гъвкав, издръжлив и устойчив на износване. Оборудването е леко и преносимо, така че можете да го донесете навсякъде - от PT клиниката да работи, фитнес залата, дома и докато пътувате. Този упражнител е идеален за възстановяване след операция, насочена рехабилитация на наранявания, тренировки за упражнения и подобряване на състояния като синдром на карпалния тунел и артрит.

Към свойства

Най-добри оферти в категория