• New
Clearance Green House Dog Snufle Mat, пъзел за пъзел за домашни любимци, подушаване на тренировъчна подложка, одеяло за активност за хранене за кучета за освобождаване на кучета ст?

Clearance Green House Dog Snufle Mat, пъзел за пъзел за домашни любимци, подушаване на тренировъчна подложка, одеяло за активност за хранене за кучета за освобождаване на кучета стрес, куче за хранене на фураж,

Rating 
BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

2 Мекият материал за опазване на околната среда, нетоксичен и безопасен, лесен за измиване . Има 4 цвята и можете да изберете любимата за вашето бебе. Лесно е да се използва , и просто трябва да сложите закуските на единия ъгъл на постелката, а кучетата могат да започнат да използват естествените умения за фураж. Snuffle е природата на кучето и те могат да се чувстват доволни чрез задушаване, докато освобождават натиска . Има 4 цвята и можете да изберете любимия за вашето бебе. Смущението е природата на кучето и те могат да се чувстват удовлетворени чрез присвиване, докато освобождавате налягането.93 SIZE (MAT) : 48*48*8cm/18.14 "Характеристики : 1. Мекият и екологичен материал за защита, нетоксичен и безопасен, лесен за измиване. Кучетата могат да се обучават и забавно едновременно, когато се набират, и да добавят взаимодействието с вас .Тип на артикула : Матматериал на купата за домашни любимци : FELT Clothcolor : Светло червено, жълто, зелено, кафява. Лесен е за използване и просто трябва да поставите закуските на единия ъгъл на постелката и кучетата могат да започнат да използват The Естествени умения за фураж .

Към свойства

Най-добри оферти в категория